Bladeren schaduw

HEALTHY DAYS

werkt samen met andere aanbieders.
Dit vanuit de overtuiging dat we met elkaar een extra service bieden!

HEALTHY-AGING!

 

Ouder worden is gewoon en natuurlijk. Maar er zijn goede mogelijkheden om de verschijnselen te vertragen met aandacht voor je huid én je gezondheid.

 

Met die positieve gedachte werken Mascha vanuit schoonheidssalon SKINTIME en Marieke vanuit HEALTHY DAYS samen rond Healthy-Aging. We zijn ervan overtuigd dat je extra zult stralen met specifiek op jou gerichte verzorging. 

 

Mascha verzorgt je met effectieve op jouw huid afgestemde  behandelingen en producten die je huid zichtbaar verbeteren. Dit met de volledige ‘GREEN & CLEAN’ productlijn van het merk Cosmedix. 
 

Vanuit HEALTHY DAYS helpt Marieke je met supplementen, een gezonde leefstijl, voedingstips en verschillende testen, wanneer je daarin bent geïnteresseerd. Je krijgt inzicht in de werking van jouw lijf en voelt je snel vitaal en gezonder. En met gerichte voedingsstoffen straalt je huid van binnenuit.  

 

Wanneer je interesse hebt in deze elkaar versterkende  behandelingen, kun je dit aangeven bij SKINTIME of bij HEALTHY DAYS.

Image by Viva Luna Studios
 
natuurlijke cosmetica

POMONA

POMONA in hartje Bussum bestaat als sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw en is een echt familiebedrijf. Ewald Klip, heeft vanaf 1991 het roer overgenomen van zijn ouders. Onder zijn leiding is POMONA uitgegroeid tot dé gezondheidswinkel in vitaminen, voeding en natuurlijke cosmetica. Een begrip in ’t Gooi en ver daarbuiten. Sommige klanten komen al 60 jaar naar POMONA voor advies!

 

Marieke van HEALTHY DAYS en Ewald delen hun kennis en passie voor gezondheid al vele jaren. POMONA staat voor persoonlijk advies op maat én de beste kwaliteit in natuurlijke gezondheidsproducten. En dat sluit naadloos aan op de filosofie van HEALTHY DAYS. 

 

Vandaar het initiatief om de handen ineen te slaan en maandelijks een praktijkdag orthomoleculaire therapie te bieden in Bussum. Voor HEALTHY DAYS een bijzondere gelegenheid om jou als klant van POMONA  verder te helpen bij je gezondheidsvragen en klachten. 

 

In de nieuwsbrief en op de website van POMONA verschijnt de aankondiging wanneer er een praktijkdag van HEALTHY DAYS is.

Je kunt er dan terecht voor consult-advies van

30 minuten of een uitgebreid consult

van 60 minuten.

 

SAMENWERKING MET ZORGVERLENERS

Bij eigenlijk alle ‘welvaartsziekten’ spelen meerdere factoren een rol. Orthomoleculaire therapie is aanvullende of zogenoemde complementaire zorg die bestaat naast de reguliere geneeskunde. Communicatie en weet hebben van elkaar is daarom belangrijk. Ook omdat sommige medicatie en supplementen elkaars werking mogelijk beïnvloeden of omdat verbeteringen op het gebied van voeding en leefstijl vaak leiden tot een verminderde medicatiebehoefte. 

Samenwerking, transparantie en open communicatie zorgen dan voor betere resultaten.

 

Bij bepaalde (ernstigere) klachten, vraag ik je om die reden eerst contact op te nemen met je huisarts of specialist.

Grafiek en Stethoscoop
 

''Ik kwam bij Marieke met spijsverteringsklachten. Haar uitleg, analyse en advies zijn helder, begrijpelijk, laagdrempelig en praktisch. Je weet wat je moet doen en waarom én het werkt!'' 

Ingeborg (56)