top of page
Bladeren schaduw

HEALTHY DAYS

werkt samen met POMONA en met

verschillende zorgverleners.


Dit vanuit de overtuiging dat we met elkaar een extra service bieden!

natuurlijke cosmetica

HEALTHY DAYS bij POMONA

POMONA in hartje Bussum bestaat als sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw en is een echt familiebedrijf. Ewald Klip, heeft vanaf 1991 het roer overgenomen van zijn ouders. Onder zijn leiding is POMONA uitgegroeid tot dé gezondheidswinkel in vitaminen, voeding en natuurlijke cosmetica. Een begrip in ’t Gooi en ver daarbuiten. 

 

Marieke van HEALTHY DAYS en Ewald delen hun kennis en passie voor gezondheid al vele jaren. POMONA staat voor persoonlijk advies op maat én de beste kwaliteit in natuurlijke gezondheidsproducten. En dat sluit naadloos aan op de filosofie van HEALTHY DAYS. 

 

Vandaar het initiatief om de handen ineen te slaan en twee keer per maand een praktijkdag orthomoleculaire therapie te bieden in Bussum. Voor HEALTHY DAYS een bijzondere gelegenheid om jou als klant van POMONA  te helpen bij je gezondheidsvragen en klachten. 

 

In de nieuwsbrief en op de website van POMONA verschijnt de aankondiging wanneer er een praktijkdag van HEALTHY DAYS is.

Je kunt er dan terecht voor consult-advies van

30 minuten of een uitgebreid consult

van 60 minuten.

POMONA

SAMENWERKING MET ZORGVERLENERS

Bij eigenlijk alle ‘welvaartsziekten’ spelen meerdere factoren een rol. Orthomoleculaire therapie is aanvullende of zogenoemde complementaire zorg die bestaat naast de reguliere geneeskunde. Communicatie en weet hebben van elkaar is daarom belangrijk. Ook omdat sommige medicatie en supplementen elkaars werking mogelijk beïnvloeden of omdat verbeteringen op het gebied van voeding en leefstijl vaak leiden tot een verminderde medicatiebehoefte. 

Samenwerking, transparantie en open communicatie zorgen dan voor betere resultaten.

 

Bij bepaalde (ernstigere) klachten, vraag ik je om die reden eerst contact op te nemen met je huisarts of specialist.

Grafiek en Stethoscoop
Zorgverleners
bottom of page