top of page


Mijn interesse voor vitaliteit en gezondheid heb ik omgezet in concrete actie. In eerste instantie voor een persoonlijke zoektocht. Alweer jaren geleden voelde ik me moe, had last van mijn buik en darmen en sliep slecht. Ik herkende mezelf niet meer en ging op zoek! Dit werd een ‘reis’ waarbij ik ontdekte dat mijn lijf heel goed zelf naar een gezonde balans kan werken. Gewoon met de juiste ondersteuning en aandacht! 

 

Ik ontdekte het belang van ‘echte’ voeding, gezond bewegen en het verminderen van stress. En met supplementen vond ik de balans weer door het aanvullen van opgebouwde tekorten.

 

Ik was echt verrast over de resultaten die ik haalde met vaak eenvoudige aanpassingen.

Ik kreeg weer energie in overvloed en dacht: dat moeten meer mensen weten! Geïnspireerd door de mogelijkheden volgde ik verschillende opleidingen. Sinds 2017 ben ik erkend Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut en heb ernaast een gedegen opleiding HBO medische basiskennis afgerond. Natuurlijk blijf ik leren! Op dit moment bijvoorbeeld de basis-opleiding Electro Accupunctuur.

 

Met de keus voor mijn praktijk HEALTHY DAYS  geef ik invulling aan mijn passie: Mensen helpen met Healthy Aging zodat ook zij hún vitaliteit en gezondheid hervinden. 

_DSC4964.jpg
Bladeren schaduw

MARIEKE VAN HOOFF

Als bijna zestiger voel ik me gezond én bruis van de energie! 

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij je, op élke leeftijd, gezond en vitaal kunt voelen. Met mijn praktijk HEALTHY DAYS draag ik daar met veel plezier aan bij!

 

Sinds 2017 werk ik als orthomoleculair therapeut en richt me op het oplossen van blokkades in de werking van het lichaam. De meesten van ons hebben daar maar bar weinig over geleerd! Het is mijn passie jou te helpen, stapsgewijs, een gezonde balans te vinden. Ik verdiep me daarvoor in jouw verhaal met aandacht en gedegen analyse. Om de balans vast te houden bied ik je inzichten en praktische tips! 

 

Over mij
Kennismaken
gezond eten

Wat kun je verwachten van een
orthomoleculair epigenetisch therapeut?

Als orthomoleculair therapeut kijk ik naar de werkingsmechanismen en communicatie tussen organen en cellen en de noodzakelijke bouwstoffen (vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen) die nodig zijn. Daarnaast spelen natuurlijk omgevingsfactoren een grote rol. Vaak hoor ik ‘Het zit in de genen’ als het gaat om de invloed die je wel of niet hebt op de gezondheid. En die genen heb je inderdaad, maar of iets wel of niet tot uiting komt (genexpressie) heeft veelal te maken met omgevingsfactoren. En daarop hebben we wél invloed!
Denk maar aan voeding, bewegen of sporten, je emoties rond bepaalde zaken of stress. 

Orthomoleculair Therapeut
Bladeren schaduw
_DSC4941.jpg
“Ik geloof dat jouw lijf, met een beetje hulp, zelf de gezonde balans weet te vinden! Met healthy aging en kiezen voor jezelf voel je je weer vitaal en haal je het beste uit jouw gezondheid. Dat is mijn drive voor HEALTHY DAYS. 
bottom of page